About me

Wie is Natascha?

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Kijk vooral op je gemak en in rust even rond en ervaar alvast een klein stukje ontspanning die in mijn salon centraal staat.

Even weg uit de drukte, even tijd voor jezelf, aandacht voor je huid, aandacht voor jouw welzijn, aandacht voor lichaam en geest, dit alles op een natuurlijke manier.

Bij mij in de salon kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, massage’s, manicure, visagie, waxen en aromatherapie. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke producten en met het zelfhelend vermogen van ons eigen lichaam en onze huid.

Mijn naam is Natascha Jansen en ben in mei 2014 gestart met Schoonheidssalon Natascha, een jong nog groeiend bedrijf die wel houd van een uitdaging en vernieuwingen.

Binnen Schoonheidssalon Natascha wordt er gewerkt met verschillende merken, Lumineus natural cosmetics (voor alle huidverzorging), gelamour (voor alle manicure en gellak), holiday sugarwax (voor alle wax behandelingen op suikerbasis), doterra (aromatherapie).

Veel plezier op mijn website en hopelijk tot snel.

Stralende groet, Natascha